Zaupanje je tradicija.

Individualno svetovanje in bližino stranki je skupina Raiffeisen od vsega začetka postavila v središče svojega delovanja. Osebni stik s stranko je ena velikih prednosti Raiffeisenovih bank.

Izvolite sesti in se pomirjeno naslonite nazaj. Pri nas ste v najboljših rokah. Nudimo Vam eksluzivno svetovanje in servis. Vaše individualne želje in zahteve imamo vedno pred očmi.

Politična in gospodarska stabilnost ter centralna lega Avstrije omogočata posebne privilegije. Z zanesljivo, z zakonom zagotovljeno bančno tajnostjo kot stranka uživate še posebno zaščito.Stavite na diskretnost.

Bistveni sestavni del zaupnega odnosa do stranke je stoodstotna diskretnost. Vrednote, kot so lojalnost, zanesljivost in strokovno znanje, zagotavljajo optimalno spremljanje stranke.

Kot naša stranka ste pod posebno zaščito, saj avstrijska zakonodaja zelo natančno ureja bančno tajnost. Za državljane EU z upoštevanjem bančne tajnosti odvajamo tudi evropski davek za donos iz obresti, ki se odtegne pri viru.Poklonite nam svoje zaupanje, z njim bomo skrbno ravnali.Z neskončno dobrim nasvetom.

Kot največja avstrijska skupina zasebnih bank smo vam na voljo s približno 2500 poslovalnicami po vsej deželi. Na poti do finančnega uspeha Vas spremljamo s profesionalnim znanjem in odličnim servisom. Vrh tega pri razvijanju celovitih rešitev lahko posežemo po močni mednarodni mreži.

Skupina strokovnjakov se posveča individualnim rešitvam ter vam zagotavlja neodvisnost in samostojnost. Poskrbeli bomo za Vašo pokojninsko preskrbo, naložbe in financiranja, poiskali optimalno strategijo za zavarovanje naložb in vam svetovali na področju nepremičnin. - Zaupajte v naše odlično svetovanje.Kontakt

Če imate vprašanja, se lahko obrnete na naše svetovalce: