Moje življenje

Dober občutek je biti finančno zavarovan.

Življenje ima za nas pripravljenih veliko presenečenj. Težke situacije rešimo lažje, če smo na njih finančno pripravljeni. Neprijetne življenjske dogodke le redko vidimo pravočasno. Lahko pa se zavarujemo in tako postane nepremostljivo premagljivo.

Življenjsko zavarovanje
Življenjsko zavarovanje je klasika med zavarovanji. Bodisi pokojnina za drugo osebo-upravičenca, zavarovanje kreditov, kot tudi za finančno zavarovanje v primerih težkih bolezni in nesposobnosti za delo.

Nezgodno zavarovanje
Ogroženost finančne eksistence je pri nesrečah s trajnimi posledicami, ki se pripetijo v prostem času, še posebej visoka. Različna nezgodna zavarovanja vam nudijo še posebej visoko finančno varstvo.

Zavarovanje kreditov
Krediti z dolgo odplačilno dobo vam pomagajo pri financiranju večjih nakupov. Z zavarovanjem kreditojemalca si zagotovite, da v primeru neljubih dogodkov ne boste ogrozili finančnega položaja najbližjih.Moje premoženje

Zavarujte vaše ustvarjeno premoženje.

V vaš dom ste zagotovo vložili veliko časa, denarja in ljubezni. Optimalno zavarovanje za vaše štiri stene vam nudi zavarovanje stanovanja. Zavarujte tudi vaše pravice in zahteve s pravim zavarovanjem.

Zavarovanje stanovanjske hiše
To zavarovanje vam ponuja optimalno zavarovanje ene ali dvodružinske hiše. Pri tem ne bo odpravljena le škoda na hiši, temveč tudi na prizidkih.

Zavarovanje stanovanja
To zavarovanje vam ponuja optimalno zavarovanje celotnega stanovanja, pri čemer je vključena tudi civilna zasebna in športna odgovornost.Dodatne informacije

Se želite podrobneje informirati o zavarovalnih produktih, ki vam jih ponuja Raiffeisen, imate vprašanja, oziroma želite sestanek?

Pomagali vam bomo poiskati natanko tak zavarovalni produkt, ki vam bo zmanjšal finančni riziko. Kajti tako individualno kot je življenje, tako so po meri tudi naše rešitve. Naš kolektiv v Raiffeisen banki vam bo na voljo pri vseh vprašanjih na temo preventive. Oglasite se pri nas!