STANOVANJE ZA BIVANJE ALI ODDAJANJE V NAJEM V JOSIPDOLU ZA CENO EUR 16.000,00

Četrtek, 06. februar 2020

Stanovanje se nahaja v stanovanjskem objektu s tremi etažami, ki je bil zgrajen leta 1978.

Stanovanje je v prvotnem stanju in je nekoliko slabo vzdrževano. Priprava tople vode poteka z električnim bojlerjem, ogrevanje preko peči na trda goriva. Tlaki so izvedeni glede na namembnost.

Stanovanje obsega kuhinjo, spalnico, dnevno sobo, dva hodnika, kopalnico in WC, vse skupaj z neto tlorisno površino 61,10 m².

Prodaja poteka v stečajnem postopku preko zbiranja zavezujočih ponudb, ki morajo biti na naslov stečajnega upravitelja poslane do najkasneje 04.03.2020.

Pojasnila v zvezi s prodajo in ogledom premoženja stečajnega dolžnika lahko zainteresirani ponudniki dobijo po dogovoru z upraviteljem na elektronskem naslovu pisarna.pacnik@gmail.com.

Več informacij, vabilo k zavezujočemu zbiranju ponudb, tudi o načinu prodaje in njenimi pogoji (varščina, plačilo kupnine, ostali stroški itd) ter vpogled v cenitveno poročilo in morebitno ponudbo za financiranje dobite pri Nataši Režen-Stropnik, univ. dipl. iur na telefonu številka +43 4236 2020 288 86 ali preko elektronske pošte natasa.rezen-stropnik@rbgk.raiffeisen.at.